Utomhusmat

Grilla över öppen eld på vår grillplats med vindskydd och sittplatser med utsikt över Bunn eller ta med en av våra färdigpackade korgar ut i skogen. Vi packar med allt som behövs för en lyckad måltid ute i naturen. Boka din utemåltid minst dagen innan.

Grillådan

Grillådan har allt för en lyckad grillfest. Vi packar och fixar tillbehören. Ni tänder grillen och drar igång när det passar er.

Lådan innehåller flankstek, fläskfilé, lokala korvar, grillost, majs cobbetts, coleslaw, grönsallad, potatissallad, vitlökscreme, chilifärskost & Bauergårdens kryddsmör

Pris: 395 kr, minst 15 personer

Bastukorg

En delikatesskorg med tre sorters ostar, marmelader, kallskuret och annat smått och gott att äta på Sjöstugans terass, på bryggan eller i Lilla sjöstugan. Välj mellan lokal äppeldryck eller alkoholfri öl. Bastun och Lilla sjöstugan går att hyra (boka här).

Picknickkorg

Utforska den trolska naturen, stanna upp och njut av lokala delikatesser. Vi packar en korg med en matig wrap med småländsk isterbandsröra, lokal äppeldryck och så klart kaffe & kaka

Grillkorg

Lokala charkuterier som du grillar själv på vår grillplats på kullen med utsikt över sjön. I korgen hittar du närproducerad korv med tillbehör, lokal äppeldryck och så klart kaffe & kaka. Ved och kol finns på plats.