Sjö & strand

Att John Bauer älskade paddla längs med Bunns stränder och sakta glida fram genom de sagolika kanalerna som förbinder Bunn, Ören och Kvarnsjöarna är inte svårt att förstå, det är som kliva rakt i sagornas värld. Njut av det friska vattnet – i eller på under årets alla årstider.

Bastu och sjöstuga

Bara ett stenkast från hotellet precis intill strandkanten ligger vår sjöstuga med bastun, omklädningsrum med dusch och wc och bokningsbart uppehållsrum. Här finns också en brygga med två stegar och liten sandstrand. Ett perfekt ställe för återhämtning i under alla årstider!

Open Water-simning & swimrun

Bunns mörka vatten och vackra vikar är perfekt för simning och swim run. I dagläget har vi inga markerade leder med det ligger på vår to do-list att ta fram. Vi ber dig som simmar hos oss att simma i sällskap, gärna med safety swimmer, och ha färgglad badmössa då sjön är trafikerad av båtar.

Vår samarbetspartner Bauer Activities arrangerar både loppet Bauer Swimrun och träningslägret Swimrun Safari.

Trolska båtturer charter

Upplev den trolska miljön på Bunn, Ören och kanalerna med Trolska båtturer. Är ni fler än 10 personer kan ni boka en egen alldeles egen båttur med privat guidning och bli upphämtade på vår egen brygga.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se för förslag på upplägg och pris.

Trollingfiske med guldkant

I samarbete med Vätterns Fiskecharter presenterar vi nu ett lyxigt fiskepaket för dig som vill fiska på dagen och njuta av god mat och bastubad på kvällen.