Föreläsare och guider

Komplettera konferens med en föreläsning eller skräddarsydd aktivitet. Våra samarbetspartners verkar inom flera områden och anpassar gärna sitt erbjudande efter era önskemål.

Elna Dahlstrand

Elna är elitcyklisten som bor bara några tramptag bort och som till vardags driver Cykellycka Event & Upplevelse. Hos oss kan du anlita Elna som föreläsare, guide eller instruktör på gravel och MTB eller få hjälp med att sy ihop ett träningsläger anpassat just efter era behov – nybörjare som tävlingscyklister.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se om du vill boka ett pass med Elna.

Fredrik Ljunggren

Fredrik är en entusiastisk triathlet, diplomerad löparcoach och PT med fokus på konditionsidrott och driver Bauer Activities.

Fredrik kan du anlita som föreläsare eller coach, i grupp eller på individnivå.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se om du vill boka ett pass med Fredrik.

Annika Lindström

Annika har en bred och lång erfarenhet inom kost och hälsa, och brinner verkligen för att hjälpa andra. Hon är utbildad friskvårdsterapeut, yogainstruktör och hälsocoach samt certifierad inom taktil massage med aromaoljor. Just nu läser hon dessutom till samtalsterapeut enligt psykosyntesmetoden. Annika kan du anlita som föreläsare, instruktör eller som guide under en skogsvandring.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se om du vill boka ett pass med Annika.

Tobias Sandberg

Tobias är medlem i MINT, Motivational Interviewing Network of Trainers och är certifierad i DISC. Från år 2005 har han föreläst och haft utbildningar i Motiverande samtal. Sedan tio år tillbaka arbetar han heltid med att utbilda, handleda i Motiverande samtal. Utöver arbetet med Motiverande samtal arbetar han med bl.a. med utbildningar och handledning i implementering av metoder, förhållningssätt och system som ska implementeras på arbetsplatser/verksamheter, grupphandledning, ärendehandledning, kommunikationsutbildningar, ledarskapsutbildningar och utbildning och handledning i analysverktyget DISC.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se om du vill boka ett pass med Tobias.

Titti Ljungdahl

Titti har en lång erfarenhet inom mindfulness och coaching och har ett starkt engagemang för att hjälpa andra. Hon är utbildad mindfulnessinstruktör, ledarcoach och återhämtningsterapeut. Titti kan du anlita som föreläsare, instruktör eller som guide under en skogsvandring.

Kontakta oss på 036-540 06 eller info@bauergarden.se om du vill boka ett pass med Titti.